prikaz prve stranice dokumenta Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa

Sinčić, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Sinčić, M. (2005). Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215

Sinčić, Martina. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215

Sinčić, Martina. "Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215

Sinčić, M. (2005). 'Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215

Sinčić M. Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215

M. Sinčić, "Primjena HACCP sustava u proizvodnji smrznutih paniranih proizvoda od purećeg mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:719215

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.