prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama

Martinčić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Martinčić, A. (2005). Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369

Martinčić, Ana. "Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369

Martinčić, Ana. "Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369

Martinčić, A. (2005). 'Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369

Martinčić A. Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369

A. Martinčić, "Utjecaj dehidrooctene kiseline na rast odabranih sojeva mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:629369

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.