prikaz prve stranice dokumenta Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka

Bužić, Dario
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bužić, D. (2005). Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247

Bužić, Dario. "Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247

Bužić, Dario. "Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247

Bužić, D. (2005). 'Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247

Bužić D. Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247

D. Bužić, "Degradacija vitamina C prilikom proizvodnje marmelade od šipka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:098247

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.