prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice

Požgaj, Danijela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Požgaj, D. (2004). Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164

Požgaj, Danijela. "Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164

Požgaj, Danijela. "Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164

Požgaj, D. (2004). 'Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164

Požgaj D. Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164

D. Požgaj, "Utjecaj dodatka buče na određene parametre kvalitete i aromu marmelade marelice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:662164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.