prikaz prve stranice dokumenta Tempiranje čokoladnih masa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Tempiranje čokoladnih masa

Klofutar, Margareta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Klofutar, M. (2004). Tempiranje čokoladnih masa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533164

Klofutar, Margareta. "Tempiranje čokoladnih masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533164

Klofutar, Margareta. "Tempiranje čokoladnih masa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533164

Klofutar, M. (2004). 'Tempiranje čokoladnih masa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533164

Klofutar M. Tempiranje čokoladnih masa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533164

M. Klofutar, "Tempiranje čokoladnih masa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533164

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.