prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske

Supičić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Supičić, M. (2004). Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić, Marija. "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić, Marija. "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić, M. (2004). 'Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Supičić M. Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

M. Supičić, "Utjecaj prinosa grožđa na aromu vina Malvazije istarske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681645

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.