prikaz prve stranice dokumenta Kremasti probiotički Cottage sir
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kremasti probiotički Cottage sir

Ilić, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Ilić, N. (2005). Kremasti probiotički Cottage sir (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383415

Ilić, Nikolina. "Kremasti probiotički Cottage sir." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383415

Ilić, Nikolina. "Kremasti probiotički Cottage sir." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383415

Ilić, N. (2005). 'Kremasti probiotički Cottage sir', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383415

Ilić N. Kremasti probiotički Cottage sir [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383415

N. Ilić, "Kremasti probiotički Cottage sir", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:383415

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.