prikaz prve stranice dokumenta Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine

Plečko, Helena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Plečko, H. (2005). Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541691

Plečko, Helena. "Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541691

Plečko, Helena. "Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541691

Plečko, H. (2005). 'Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541691

Plečko H. Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541691

H. Plečko, "Određivanje udjela karotenoida u sokovima mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:541691

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.