diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade

Marinčić, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Marinčić, M. (2017). Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683

Marinčić, Marina. "Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683

Marinčić, Marina. "Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683

Marinčić, M. (2017). 'Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683

Marinčić M. Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683

M. Marinčić, "Utjecaj ultrazvuka na taloženje proteina u slatkoj sirutki nakon toplinske obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:866683

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.