diplomski rad
Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece

Blažanin, Anamaria
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Blažanin, A. (2017). Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001222

Blažanin, Anamaria. "Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001222

Blažanin, Anamaria. "Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001222

Blažanin, A. (2017). 'Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001222

Blažanin A. Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001222

A. Blažanin, "Procjena unosa povrća u osnovnoškolske djece", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001222

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.