diplomski rad
HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela

Britvec, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Britvec, N. (2017). HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544662

Britvec, Nikolina. "HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544662

Britvec, Nikolina. "HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544662

Britvec, N. (2017). 'HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544662

Britvec N. HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544662

N. Britvec, "HACCP sustav u proizvodnji gotovih jela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544662

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.