prikaz prve stranice dokumenta Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Grbavac, A. (2017). Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819933

Grbavac, Antonija. "Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819933

Grbavac, Antonija. "Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819933

Grbavac, A. (2017). 'Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819933

Grbavac A. Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819933

A. Grbavac, "Mehanizmi ugradnje proteina Scw4 i Scw10 u staničnu stijenku kvasca Saccharomyces cerevisiae i njihova fiziološka uloga", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:819933

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.