prikaz prve stranice dokumenta Izolacija polifenola iz repičinoga ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Izolacija polifenola iz repičinoga ulja

Bertoša, Katerina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Bertoša, K. (2015). Izolacija polifenola iz repičinoga ulja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726

Bertoša, Katerina. "Izolacija polifenola iz repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726

Bertoša, Katerina. "Izolacija polifenola iz repičinoga ulja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726

Bertoša, K. (2015). 'Izolacija polifenola iz repičinoga ulja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726

Bertoša K. Izolacija polifenola iz repičinoga ulja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726

K. Bertoša, "Izolacija polifenola iz repičinoga ulja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328726

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.