prikaz prve stranice dokumenta Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira

Zubović, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Zubović, M. (2015). Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680

Zubović, Marija. "Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680

Zubović, Marija. "Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680

Zubović, M. (2015). 'Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680

Zubović M. Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680

M. Zubović, "Optimiranje proizvodnje albuminskog sira tipa Ricotta i deserata na bazi tog sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:028680

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.