prikaz prve stranice dokumenta Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala

Bećir, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Bećir, M. (2014). Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832198

Bećir, Mia. "Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832198

Bećir, Mia. "Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832198

Bećir, M. (2014). 'Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832198

Bećir M. Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832198

M. Bećir, "Osnovni parametri kvalitete i sastav masnih kiselina djevičanskog maslinovog ulja s područja Konavala", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:832198

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.