prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip

Sigeti, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Sigeti, A. (2014). Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023

Sigeti, Ana. "Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023

Sigeti, Ana. "Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023

Sigeti, A. (2014). 'Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023

Sigeti A. Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023

A. Sigeti, "Utjecaj maceracije na fermentacijsku aromu vina Pošip", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597023

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.