prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda

Grgat, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Grgat, A. (2014). Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532179

Grgat, Antonija. "Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532179

Grgat, Antonija. "Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532179

Grgat, A. (2014). 'Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532179

Grgat A. Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532179

A. Grgat, "Utjecaj procesa pripreme hrane na stabilnost joda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:532179

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.