prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa

Banović, Nevenka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Banović, N. (2014). Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806264

Banović, Nevenka. "Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806264

Banović, Nevenka. "Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806264

Banović, N. (2014). 'Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806264

Banović N. Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806264

N. Banović, "Utjecaj pojedinih čimbenika na kakvoću svinjskog mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806264

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.