prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla

Kolarić, Josipa
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Kolarić, J. (2014). Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić, Josipa. "Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić, Josipa. "Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić, J. (2014). 'Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Kolarić J. Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

J. Kolarić, "Utjecaj procesiranja na alergene biljnog podrijetla", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:020099

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.