prikaz prve stranice dokumenta Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka

Veršec, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Veršec, P. (2014). Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422375

Veršec, Petra. "Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422375

Veršec, Petra. "Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422375

Veršec, P. (2014). 'Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422375

Veršec P. Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422375

P. Veršec, "Određivanje vitamina C u različitim sortama jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:422375

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.