prikaz prve stranice dokumenta Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Krišto, A. (2014). Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854804

Krišto, Anđela. "Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854804

Krišto, Anđela. "Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854804

Krišto, A. (2014). 'Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854804

Krišto A. Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854804

A. Krišto, "Određivanje i stabilnost organosumpornih spojeva češnjaka i njihovih derivata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:854804

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.