prikaz prve stranice dokumenta Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije

Kodrnja, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Kodrnja, A. (2014). Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, Ana. "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, Ana. "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja, A. (2014). 'Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Kodrnja A. Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

A. Kodrnja, "Određivanje parametara kvalitete i antioksidacijskog potencijala različitih proizvoda od aronije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:555169

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.