prikaz prve stranice dokumenta Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni

Ramljak, Vanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Ramljak, V. (2014). Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017

Ramljak, Vanja. "Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017

Ramljak, Vanja. "Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017

Ramljak, V. (2014). 'Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017

Ramljak V. Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017

V. Ramljak, "Usporedba mikrobiološke kvalitete industrijskog sladoleda i sladoleda u slastičarni", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:724017

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.