prikaz prve stranice dokumenta Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola

Gikić, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za organsku kemiju

Citirajte ovaj rad

Gikić, T. (2013). Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055

Gikić, Tena. "Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055

Gikić, Tena. "Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055

Gikić, T. (2013). 'Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055

Gikić T. Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055

T. Gikić, "Aronija: bioraspoloživost i antioksidativno djelovanje polifenola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:432055

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.