Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Kos, M. (2012). Utjecaji tretmana ultrazvukom pri različitim temperaturama i ciklusima na kakvoću sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:524653
Kos, Martina. "Utjecaji tretmana ultrazvukom pri različitim temperaturama i ciklusima na kakvoću sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:524653
Kos, Martina. "Utjecaji tretmana ultrazvukom pri različitim temperaturama i ciklusima na kakvoću sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:524653
Kos, M. (2012). 'Utjecaji tretmana ultrazvukom pri različitim temperaturama i ciklusima na kakvoću sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:524653
Kos M. Utjecaji tretmana ultrazvukom pri različitim temperaturama i ciklusima na kakvoću sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2012 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:524653
M. Kos, "Utjecaji tretmana ultrazvukom pri različitim temperaturama i ciklusima na kakvoću sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:524653