diplomski rad
Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša

Ivona Paradžik (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad...

Paradžik, I. (2016). Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik, Ivona. "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik, I. (2016). 'Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

Paradžik I. Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655

I. Paradžik, "Hepatoprotektivni učinak polifenola iz ekstrakta trnine na antioksidacijski status u miša", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:490655