Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Todorić, M. (2011). Bioaktivni potencijal infuzija matičnjaka, preslice, lista kupine i cvijeta lipe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:535538
Todorić, Marija. "Bioaktivni potencijal infuzija matičnjaka, preslice, lista kupine i cvijeta lipe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:535538
Todorić, Marija. "Bioaktivni potencijal infuzija matičnjaka, preslice, lista kupine i cvijeta lipe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:535538
Todorić, M. (2011). 'Bioaktivni potencijal infuzija matičnjaka, preslice, lista kupine i cvijeta lipe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:535538
Todorić M. Bioaktivni potencijal infuzija matičnjaka, preslice, lista kupine i cvijeta lipe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:535538
M. Todorić, "Bioaktivni potencijal infuzija matičnjaka, preslice, lista kupine i cvijeta lipe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:535538