diplomski rad
Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima

Katarina Stipić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Stipić, K. (2011). Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:743109

Stipić, Katarina. "Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:743109

Stipić, Katarina. "Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:743109

Stipić, K. (2011). 'Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:743109

Stipić K. Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:743109

K. Stipić, "Utjecaj načina sušenja na udio pigmenata u biljnim ekstraktima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:743109