diplomski rad
Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem

Tomislav Milenković (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Milenković, T. (2011). Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković, Tomislav. "Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković, Tomislav. "Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković, T. (2011). 'Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

Milenković T. Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394

T. Milenković, "Funkcionalna svojstva čokolada obogaćenih suhim voćem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:167394