završni rad
Funkcionalna svojstva chia sjemenki

Ivona Kuraica (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Kuraica, I. (2017). Funkcionalna svojstva chia sjemenki (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131281

Kuraica, Ivona. "Funkcionalna svojstva chia sjemenki." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131281

Kuraica, Ivona. "Funkcionalna svojstva chia sjemenki." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131281

Kuraica, I. (2017). 'Funkcionalna svojstva chia sjemenki', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131281

Kuraica I. Funkcionalna svojstva chia sjemenki [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131281

I. Kuraica, "Funkcionalna svojstva chia sjemenki", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:131281