diplomski rad
Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline

Iva Kumpar (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Kumpar, I. (2010). Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194899

Kumpar, Iva. "Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194899

Kumpar, Iva. "Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194899

Kumpar, I. (2010). 'Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194899

Kumpar I. Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194899

I. Kumpar, "Fiziološke i tehnološke karakteristike autohtonih izolata bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:194899