Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Kreč, E. (2009). Fizikalno-kemijske, mikrobiološke i senzorske analize kakvoće svijetlog piva (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500316
Kreč, Elizabeta. "Fizikalno-kemijske, mikrobiološke i senzorske analize kakvoće svijetlog piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500316
Kreč, Elizabeta. "Fizikalno-kemijske, mikrobiološke i senzorske analize kakvoće svijetlog piva." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500316
Kreč, E. (2009). 'Fizikalno-kemijske, mikrobiološke i senzorske analize kakvoće svijetlog piva', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500316
Kreč E. Fizikalno-kemijske, mikrobiološke i senzorske analize kakvoće svijetlog piva [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500316
E. Kreč, "Fizikalno-kemijske, mikrobiološke i senzorske analize kakvoće svijetlog piva", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500316