prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijska svojstva kavovina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antioksidacijska svojstva kavovina

Lisjak Besedić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Lisjak Besedić, M. (2009). Antioksidacijska svojstva kavovina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715430

Lisjak Besedić, Maja. "Antioksidacijska svojstva kavovina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715430

Lisjak Besedić, Maja. "Antioksidacijska svojstva kavovina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715430

Lisjak Besedić, M. (2009). 'Antioksidacijska svojstva kavovina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715430

Lisjak Besedić M. Antioksidacijska svojstva kavovina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715430

M. Lisjak Besedić, "Antioksidacijska svojstva kavovina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715430

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.