diplomski rad
Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja

Mario Boban (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Boban, M. (2009). Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban, Mario. "Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban, Mario. "Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban, M. (2009). 'Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

Boban M. Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705

M. Boban, "Utjecaj kukuruzne krupice na kvalitetu piva donjeg vrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323705