Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Nišević, D. (2008). Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević, D. (2008). 'Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević D. Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
D. Nišević, "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273