prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola

Nišević, Dragana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Nišević, D. (2008). Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, D. (2008). 'Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević D. Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

D. Nišević, "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.