prikaz prve stranice dokumenta Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća

Mezak, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Mezak, M. (2007). Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak, Mirela. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak, Mirela. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak, M. (2007). 'Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak M. Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 30.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

M. Mezak, "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.