diplomski rad
Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća

Mirela Mezak (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Mezak, M. (2007). Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak, Mirela. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak, Mirela. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak, M. (2007). 'Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

Mezak M. Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409

M. Mezak, "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta voća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539409