Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad
Filipčić, M. (2007). Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487
Filipčić, Martina. "Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487
Filipčić, Martina. "Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487
Filipčić, M. (2007). 'Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487
Filipčić M. Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487
M. Filipčić, "Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487