diplomski rad
Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze

Martina Filipčić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Filipčić, M. (2007). Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487

Filipčić, Martina. "Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487

Filipčić, Martina. "Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487

Filipčić, M. (2007). 'Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487

Filipčić M. Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487

M. Filipčić, "Fenotip umjerene prednosti rasta enterobakterija nad Lactobacillus brevis L62 u mješovitim kulturama tijekom produljene stacionarne faze", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:628487