diplomski rad
Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti

Nikolina Čukelj (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Čukelj, N. (2007). Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj, Nikolina. "Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj, Nikolina. "Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj, N. (2007). 'Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

Čukelj N. Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956

N. Čukelj, "Bezglutenski kruh povećane prehrambene vrijednosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:397956