prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina

Sičenica, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Sičenica, A. (2007). Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519125

Sičenica, Ana. "Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519125

Sičenica, Ana. "Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519125

Sičenica, A. (2007). 'Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519125

Sičenica A. Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519125

A. Sičenica, "Utjecaj načina vinifikacije na polifenolni sastav crnog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:519125

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.