diplomski rad
HACCP sustav u klaonici purana

Ivana Simić (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Simić, I. (2006). HACCP sustav u klaonici purana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098

Simić, Ivana. "HACCP sustav u klaonici purana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098

Simić, Ivana. "HACCP sustav u klaonici purana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098

Simić, I. (2006). 'HACCP sustav u klaonici purana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098

Simić I. HACCP sustav u klaonici purana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098

I. Simić, "HACCP sustav u klaonici purana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098