Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Simić, I. (2006). HACCP sustav u klaonici purana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098
Simić, Ivana. "HACCP sustav u klaonici purana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098
Simić, Ivana. "HACCP sustav u klaonici purana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098
Simić, I. (2006). 'HACCP sustav u klaonici purana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098
Simić I. HACCP sustav u klaonici purana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098
I. Simić, "HACCP sustav u klaonici purana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731098