diplomski rad
Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja

Petra Kanjer (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Kanjer, P. (2006). Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817268

Kanjer, Petra. "Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817268

Kanjer, Petra. "Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817268

Kanjer, P. (2006). 'Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817268

Kanjer P. Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817268

P. Kanjer, "Fizikalno kemijska svojstva i fenolni sastav višnje i višnje Maraske tijekom zrenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:817268