diplomski rad
Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina

Tanja Ptiček (2006)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad...

Ptiček, T. (2006). Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček, T. (2006). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

Ptiček T. Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713

T. Ptiček, "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713