Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Ptiček, T. (2006). Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček, Tanja. "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček, T. (2006). 'Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
Ptiček T. Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713
T. Ptiček, "Utjecaj uvjeta skladištenja na održivost bučinog i sojinog ulja i njihovih mješavina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:745713