Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad
Razum, M. (2006). Utjecaj soli na organoleptička svojstva inćuna – Engraulis encrasicholus L. (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815888
Razum, Maja. "Utjecaj soli na organoleptička svojstva inćuna – Engraulis encrasicholus L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815888
Razum, Maja. "Utjecaj soli na organoleptička svojstva inćuna – Engraulis encrasicholus L.." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815888
Razum, M. (2006). 'Utjecaj soli na organoleptička svojstva inćuna – Engraulis encrasicholus L.', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815888
Razum M. Utjecaj soli na organoleptička svojstva inćuna – Engraulis encrasicholus L. [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815888
M. Razum, "Utjecaj soli na organoleptička svojstva inćuna – Engraulis encrasicholus L.", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:815888