Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Barbaroša, I. (2005). Analiza polifenolnih spojeva i metilksantina u kakao masi različita podrijetla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256979
Barbaroša, Iva. "Analiza polifenolnih spojeva i metilksantina u kakao masi različita podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256979
Barbaroša, Iva. "Analiza polifenolnih spojeva i metilksantina u kakao masi različita podrijetla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256979
Barbaroša, I. (2005). 'Analiza polifenolnih spojeva i metilksantina u kakao masi različita podrijetla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256979
Barbaroša I. Analiza polifenolnih spojeva i metilksantina u kakao masi različita podrijetla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256979
I. Barbaroša, "Analiza polifenolnih spojeva i metilksantina u kakao masi različita podrijetla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256979