prikaz prve stranice dokumenta Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine

Smernjak, Barbara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Smernjak, B. (2004). Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151578

Smernjak, Barbara. "Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151578

Smernjak, Barbara. "Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2004. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151578

Smernjak, B. (2004). 'Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151578

Smernjak B. Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2004 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151578

B. Smernjak, "Utvrđivanje uvjeta sušenja kore mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2004. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151578

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.