Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Zlatar, V. (2005). Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925
Zlatar, Vuk. "Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925
Zlatar, Vuk. "Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925
Zlatar, V. (2005). 'Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925
Zlatar V. Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925
V. Zlatar, "Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925