diplomski rad
Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera

Vuk Zlatar (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Zlatar, V. (2005). Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925

Zlatar, Vuk. "Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925

Zlatar, Vuk. "Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925

Zlatar, V. (2005). 'Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925

Zlatar V. Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925

V. Zlatar, "Utjecaj nečistoća u repi na konačno iskorištenje šećera", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071925