diplomski rad
Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske

Renata Pintarić (2005)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Pintarić, R. (2005). Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319637

Pintarić, Renata. "Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319637

Pintarić, Renata. "Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319637

Pintarić, R. (2005). 'Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319637

Pintarić R. Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319637

R. Pintarić, "Aromatični spojevi vina proizvedenog od višnje maraske", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:319637