Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad
Dent, M. (2013). Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:031702
Dent, Maja. "Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:031702
Dent, Maja. "Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:031702
Dent, M. (2013). 'Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:031702
Dent M. Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2013 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:031702
M. Dent, "Utjecaj postupka ekstrakcije na sastav i količinu fenolnih spojeva kadulje", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:031702