završni rad
Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)

Žibert, Jasna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Žibert, J. (2018). Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984

Žibert, Jasna. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984

Žibert, Jasna. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984

Žibert, J. (2018). 'Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984

Žibert J. Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984

J. Žibert, "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.