Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Žibert, J. (2018). Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984
Žibert, Jasna. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984
Žibert, Jasna. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984
Žibert, J. (2018). 'Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984
Žibert J. Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984
J. Žibert, "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:722984