Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Kabinet za tehnološko projektiranje
Citirajte ovaj rad
Kerovec, M. (2016). Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu čokolade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909926
Kerovec, Martina. "Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909926
Kerovec, Martina. "Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu čokolade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909926
Kerovec, M. (2016). 'Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu čokolade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909926
Kerovec M. Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu čokolade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909926
M. Kerovec, "Elaborat tehničko-tehnološkog rješenja pogona za preradu čokolade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:909926